[website bouwen] [website ontwerp] [Start]
[CavAlbarino]
[Over Galicia]
[D.O. Rias Baixas]
[Albarino druif]
[Prijslijst]

Impressie Albariñofeesten in Cambados

Als rasechte Galicische, weliswaar geboren en getogen in Antwerpen draag ik de liefde voor Galicia, (mijn ouders zijn afkomstig van Villanueva de Arosa, een stad in Pontevedra ) en de tradities mee in mijn hart. Door de jaarlijkse bezoeken die ik samen met mijn ouders en zussen deed naar Pontevedra, ben ik nooit het contact verloren met mijn moederland.


In 2000 ( 10 jaar geleden) zijn mijn ouders na 35 jaar in België gewoond te hebben terug naar hun vaderland getrokken, om daar te kunnen genieten van de rust op hun oude dag.  De jaarlijkse bezoeken die ik vroeger maakte met mijn ouders en zussen, maak ik  nu nog, maar dan met mijn man en onze 2 kinderen.

Nu, vele jaren later heeft mijn man ook die liefde voor de streek en de tradities te pakken. Eén van de vele tradities van de streek, (meer bepaald de Rias Baixas) zijn de jaarlijkse Albariñofeesten in Cambados, Pontevedra. Het is daar dat mijn man een typisch streekproduct, de Albariñowijn heeft leren kennen. Doordat we regelmatig bij mijn ouders en familie op bezoek gaan is de interesse in deze wijn en alles wat er komt bij kijken steeds verder gegroeid.

Stilletjes aan hebben wij de Albariñowijnen geïntroduceerd bij vrienden en kennissen, en iedereen wist deze wijn zeer te appreciëren.

Zo is bij ons het idee gegroeid om een wijnwinkeltje gespecialiseerd in dit product op te starten.


Wat bij CavAlbariño echter het verschil maakt met andere wijnwinkels is het feit dat we zelf om de 2 maanden naar Galicia reizen om de wijnen daar rechtstreeks bij de bodega's te gaan proeven en aan te kopen. Op die manier weten we perfect welk product we aanbieden aan de klanten.


We wensen jullie veel plezier tijdens het surfen op onze site, en hopen jullie te mogen verwelkomen in onze bodega.


Groetjes,

Steve en Isabel en de kinderen

Over CavAlbariño

Verkoop en degustatie na afspraak

Rechtstreekse invoer wijnen uit de streek van GALICIA

CavAlbarino